DİYARBAKIR / BİSMİL - 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

0(412)4153031
ULUTÜRK MAH. DİYAR CAD. NO: 73C BİSMİL / DİYARBAKIR
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yardımcı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren, eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin ; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrencilerin bilgili, becerikli, öz güvenli olmalarını, çevresiyle olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, tarih şuuruna sahip inançlı nesiller olmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Biyoloji Laboratuvarı :1
08:00/15:00
Kömür kaloriferi
İNGİLİZCE-ALMANCA
Okulumuza öğrenci servisleri ile ulaşım yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizin bir kısmı taşımalıdır . Öğretmenlerimiz İlçeden veya İlden kendi imkanlarıyla geliş-gidiş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Diyarbakır - Batman arasında bulunup, iki şehire de yaklaşık olarak 50 km mesafededir. Diyarbakır´ın en büyük ilçelerinden olan Bismil, yaklaşık 112.000 nüfusa sahiptir.
Okulumuz İl´e yaklaşık 50 km dir.Okulumuz şehir merkezindedir.