DİYARBAKIR / BİSMİL - 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Haz

DİYARBAKIR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARGE BİRİMİ, Öğretmenevinde TÜBİTAK 2204-A/B Projelerinde ilimizi temsil edip bölgede dereceye giren öğrenci ve danışmanlarına yemek programı düzenledi. Programa katılan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet BULUT, öğrencilerimizi ve danışmanlarımızı tebrik ederek, güzel temennilerde bulundu.

Haz

54. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında MALATYA Bölge Finaline davet edilen TARİH alanındaki Cebimdeki Gizemli Örtü: Diyarbakır'ın Höyükleri isimli projemiz BÖLGE 3.'SÜ oldu. Açıklanan sonuçlara göre ilk 3'e girip derece alan okul sayısı Diyarbakır genelinde 12 projedir.  Öğrencilerimiz İlknur GÜNEŞ, Sevsen ELAHMED ve Danışmanları olan  Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Gülhan AYDIN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Bu yıl 54. kez düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında Malatya Bölge Finallerinde okulumuz yarışmaya hak kazandı. Projelerin final sunumları, asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sebebiyle, TÜBİTAK tarafından  alınan karar ile dijital ortamda çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.  Bölge finallerine katılan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi bir kez daha tebrik ederiz.

Haz

Öğretmenimiz GÜLHAN AYDIN tarafından yürütülen "I'm Nature"  eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimizin doğayı keşfetmesi, sevip koruması ve doğada yer alan tüm canlıların devamlılığını sağlaması için bilinç kazandırılması amaçlanmıştır.

Haz

Öğretmenimiz ABDULVAHAP ÇELİK tarafında yürütülen "I'm Nature"  eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimizin doğaya karşı duyarlılığını artırmak, doğanın insan yaşamındaki önemini daha iyi kavratmak ve doğamızı korumaya yönelik bilinç oluşturulması amaçlanmıştır.